នៅពីរ៉ាឌីកាល់សេរីរាយពាសពេញនៅក្នុងរាងកាយ
អាចធ្វើឲ្យកើតអាការរលាកលំពែងឡើងភ្លាមៗ ជាហេតុពេលយើងនៅសុខៗ
កើតមានអារម្មណ៍ថា ឈឺនៅត្រង់ចុងដង្ហើម ហើយឈឺរាលទៅដល់ឆ្អឹងខ្នង
ហើមពោះ ក្អួត ឬសន្លប់ បាត់ស្មារតី។
ក្នុងអំឡុងពេលខាងលើនេះ
កម្រិតនៃអង់ហ្ស៊ីមរបស់អង់ទីអុកស៊ីដេន
នឹងកើនឡើងខ្ពស់ដើម្បីទប់ជាមួយរ៉ាឌីកាល់សេរី។ ដូច្នេះ
ដើម្បីការពារអាការនេះដោយងាយៗ យើងគ្រាន់តែបង្កើនអង់ទីអុកស៊ីដង់
ឲ្យច្រើនតាមរយៈការទទួលទានបន្លែឲ្យបានច្រើន។
យោងតាមទស្សនាវដ្តីមួយឈ្មោះ Gut
បានចុះផ្សាយលទ្ធផលស្រាវជ្រាវមួយថា ការព្យាយាមទទួលទានបន្លែជាមធ្យម
៤ភាគ ក្នុងមួយថ្ងៃ វាអាចជួយកាត់បន្ថយបញ្ហាជំងឺរលាករំពែងភ្លាមៗ
(ប្រភេទដែលមិនមែនបង្កឡើងដោយដុំក្រួស)
បានច្រើនជាងការទទួលទានស្រាលើសពីមួយកែវ ក្នុងមួយថ្ងៃ
នឹងមានតម្រុយថា ទម្ងន់ខ្លួនកើនឡើង។ គេបានរកឃើញថា
អត្រានៃគ្រោះថ្នាក់ខាងលើនេះ ក៏ស្រកចុះយ៉ាងចម្លែកបំផុត៕http://health.cen.com.kh
Wednesday, January 2, 2013
ទទួលទានបន្លែជួយកាត់បន្ថយអាការរលាកលំពែង
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
0 comments:
Post a Comment